Assortiment

De Kerstbomensite.nl biedt een gevarieerd assortiment, bestaande uit de Deense Nordmann, de Veluwse fijnspar en de Veluwse zilverspar. Alle drie de bomen zijn met zorg en passie gekweekt. De Nordmann is verzorgd en gesnoeid in de ongerepte Deense natuur. De fijnspar en de zilverspar zijn uitgegroeid tot mooie kerstbomen in de vruchtbare Veluwse grond.

Onze echte kerstbomen worden met zorg en passie gekweekt en onderhouden. De kerstbomen worden ieder jaar meerdere malen gesnoeid, bemest en geremd in de groei. Dit zorgt er voor dat de kerstbomen een mooie symmetrische vorm aannemen.

Quicktreestand de kerstboom standaard met pin, voor kerstbomen die voorgeboord zijn met de Kerstbomenboormachine bij de verkoper.

met 3 liter water inhoud, blijft uw boom langer mooi .en uw boom staat recht op de standaard.

 

FloraDanica Nordmann

Vanaf 39,00

De gezaagde Nordmann kerstbomen staan al jaren bekend om hun kwaliteit. Kenmerkend voor deze populaire kerstboom is zijn diepgroene kleur en naaldvastheid. Zijn mooie stevige naalden hebben een karaktervolle geur maar prikken niet. De Nordmann heeft een volle symmetrische vorm en komt rechtstreeks van onze kwekers uit Denemarken.

Leverbaar v.a 15 november

let op! artikel kan afwijken van de foto omdat dit een natuurproduct is.

let op! dit artikel kan niet geretourneerd worden, omdat het een plant/boom is en deze niet retour kunnen.

 

Nordmann pot

Nordmann in pot gekweekt

Vanaf 39,00

Nordmann kerstbomen met kluit worden ieder jaar populairder. Net zoals de gezaagde Nordmann wordt de kerstboom gekenmerkt door zijn kwaliteit, mooie stevige naalden, naaldvastheid, diepgroene kleur en karaktervolle geur. De Nordmann heeft een volle symmetrische vorm en komt rechtstreeks van onze kwekers uit Denemarken.

 

Zilverspar

Zilverspar in pot

Vanaf 29,95

De zilverspar is de laatste jaren erg in opkomst in de Nederlandse huiskamer. Kenmerkend voor de zilverspar is zijn licht grijs/zilver groene kleur en mooie volle symmetrische vorm. De kleur van de op de Veluwe gekweekte zilverspar zorgt voor een frisse sfeervolle uitstraling.

Fijnspar

Fijnspar in pot

Vanaf 27,95

De fijnspar wordt door ons gekweekt op de Veluwe. De kegelachtig gevormde kerstboom van eigen bodem heeft symmetrische takken en een kerstgroene kleur. De fijnspar is een mooie kerstboom en met zijn kerstgroene kleur brengt hij het kerstgevoel in huis. Daarmee is de fijnspar een goed alternatief voor de kwalitatief betere Nordmann.

Quicktreestand kerstboom standaard 39cm met pin

Vanaf 24,95

Eenvoudige kerstboom standaard met pin. De voorgeboorde boom is zeer snel te plaatsen.

Quicktreestand Metalen Kerstbomenstandaard, De eenvoudigste en beste oplossing om uw boom Recht en snel te plaatsen

Vanaf 39,95

Eenvoudige kerstboomstandaard met schroefbare pin. De voorgeboorde boom is zeer snel te plaatsen.