Assortiment

De Kerstbomensite.nl biedt een gevarieerd assortiment, bestaande uit de Deense Nordmann, de Veluwse fijnspar en de Veluwse zilverspar. Alle drie de bomen zijn met zorg en passie gekweekt. De Nordmann is verzorgd en gesnoeid in de ongerepte Deense natuur. De fijnspar en de zilverspar zijn uitgegroeid tot mooie kerstbomen in de vruchtbare Veluwse grond.

Onze echte kerstbomen worden met zorg en passie gekweekt en onderhouden. De kerstbomen worden ieder jaar meerdere malen gesnoeid, bemest en geremd in de groei. Dit zorgt er voor dat de kerstbomen een mooie symmetrische vorm aannemen.

Quicktreestand de kerstboom standaard met conische pin, met 3 liter water inhoud, en uw boom staat direct recht op de standaard.

 

Nordmann gezaagd

Vanaf 34,50

De gezaagde Nordmann kerstbomen staan al jaren bekend om hun kwaliteit. Kenmerkend voor deze populaire kerstboom is zijn diepgroene kleur en naaldvastheid. Zijn mooie stevige naalden hebben een karaktervolle geur maar prikken niet. De Nordmann heeft een volle symmetrische vorm en komt rechtstreeks van onze kwekers uit Denemarken.

Nordmann in pot

Vanaf 39,95

Nordmann kerstbomen met kluit worden ieder jaar populairder. Net zoals de gezaagde Nordmann wordt de kerstboom gekenmerkt door zijn kwaliteit, mooie stevige naalden, naaldvastheid, diepgroene kleur en karaktervolle geur. De Nordmann heeft een volle symmetrische vorm en komt rechtstreeks van onze kwekers uit Denemarken.

 

Zilverspar in pot

Vanaf 29,95

De zilverspar is de laatste jaren erg in opkomst in de Nederlandse huiskamer. Kenmerkend voor de zilverspar is zijn licht grijs/zilver groene kleur en mooie volle symmetrische vorm. De kleur van de op de Veluwe gekweekte zilverspar zorgt voor een frisse sfeervolle uitstraling.

Fijnspar in pot

Vanaf 27,95

De fijnspar wordt door ons gekweekt op de Veluwe. De kegelachtig gevormde kerstboom van eigen bodem heeft symmetrische takken en een kerstgroene kleur. De fijnspar is een mooie kerstboom en met zijn kerstgroene kleur brengt hij het kerstgevoel in huis. Daarmee is de fijnspar een goed alternatief voor de kwalitatief betere Nordmann.

Kerstboom voeding in kerstbal (4 tabs)

3.95
  • 4 tabs per kerstbal
  • prijs €3,95 per kerstbal