Kerstbomen

Zilverspar in pot

29,9539,95

De zilverspar is de laatste jaren erg in opkomst in de Nederlandse huiskamer. Kenmerkend voor de zilverspar is zijn licht grijs/zilver groene kleur en mooie volle symmetrische vorm. De kleur van de op de Veluwe gekweekte zilverspar zorgt voor een frisse sfeervolle uitstraling.

Specificaties
  • Met kluit
  • Gemeten tot half top
  • Gratis verzending

Informatie

Omschrijving

De zilverspar is de laatste jaren erg in opkomst in de Nederlandse huiskamer. Zilverspar kerstbomen worden met veel passie gekweekt in de vruchtbare bodem van de Veluwe. Kenmerkend voor deze boom van eigen bodem is zijn licht grijs/zilver groene kleur en mooie volle symmetrische vorm. De licht grijs/zilver groene kleur van de zilverspar zorgt voor een frisse sfeervolle uitstraling. Hiermee is de zilverspar ook uitermate geschikt als vernieuwend element in je kerstinrichting.

De Veluwse kerstbomen worden ieder jaar meerdere malen gesnoeid, bemest en geremd in de groei. Dit zorgt ervoor dat de bomen de juiste volle symmetrische vorm aannemen. Na een groeiperiode van 7 tot 8 jaar is de Zilverspar ongeveer 150 cm hoog. Als de kerstbomen groot genoeg zijn worden ze gestoken, dit zorgt ervoor dat de kerstboom een stevige kluit behoudt. Door zijn stevige kluit en groei in het Nederlandse klimaat is de zilverspar uitermate geschikt om na de kerstdagen in de tuin te planten, hierdoor kan je na de kerstdagen nog steeds van deze mooi boom genieten.