Kerstbomen

Nordmann in pot

39,9549,95

Nordmann kerstbomen met kluit worden ieder jaar populairder. Net zoals de gezaagde Nordmann wordt de kerstboom gekenmerkt door zijn kwaliteit, mooie stevige naalden, naaldvastheid, diepgroene kleur en karaktervolle geur. De Nordmann heeft een volle symmetrische vorm en komt rechtstreeks van onze kwekers uit Denemarken.

 

Wissen
Specificaties
  • Met kluit
  • Gemeten tot half top
  • Naalden vallen niet uit
  • Prikt niet
  • Gratis verzending

Informatie

Omschrijving

Nordmann kerstbomen met kluit zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De Nordmann wordt op de kwekerijen in Denemarken met kluit gestoken en in pot verpakt. Een Nordmann kerstboom met kluit biedt de mogelijkheid om de boom na de kerst in de tuin te planten, daar kan de Nordmann verder uitgroeien tot een prachtige boom. Dit betekent dat je na de kerst nog tientallen jaren plezier kan hebben van deze prachtige boom. De kerstbomen met kluit van De Kerstbomensite.nl worden gemeten vanaf het veld tot halftop, dus exclusief de kluit (± 25 cm).

Net zoals de gezaagde Nordmann kerstbomen, worden de Nordmann kerstbomen met kluit gezien als een kwalitatief premium product. Met zijn kenmerkende diepgroene kleur en naaldvastheid haal je met de Nordmann een echte kwaliteit kerstboom in huis. Zijn klassieke naalden zijn stevig en voelen zacht aan. Verder is de Nordmann is vol van vorm en mooi symmetrisch. De Kerstbomensite.nl selecteert al zijn Nordmann kerstbomen zelf bij de kwekers in Denemarken, alleen op deze manier kunnen wij u een kwaliteit kerstboom garanderen.