Zekerheden

Geselecteerde kerstbomen

Alle kerstbomen worden door De Kerstbomensite zelf geselecteerd, op deze wijze kunnen wij ieder jaar mooie kerstbomen leveren. Door goede afspraken te maken met onze kwekers en het hele jaar door direct contact te houden, kunnen wij de mooiste echte kerstboom selecteren. Door deze directe samenwerking is De Kerstbomensite altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze kerstbomen. De door De Kerstbomensite geselecteerde Deense kerstbomen zijn van het kwalitatief hoogwaardige merk Flora Danica Nordmann. Onze Nederlandse kerstbomen zijn afkomstig van het merk Picea Veluwe.

Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Als je op werkdagen voor 12:00 je bestelling hebt geplaatst, dan wordt de bestelling nog dezelfde dag gratis verzonden. Kerstbomen die op vrijdag voor 12:00 besteld worden, worden op maandag bezorgd. De kerstboom wordt aangeboden op werkdagen vanaf 09:00 t/m 17:00. Wanneer je niet thuis bent, wordt de kerstboom de volgende werkdag weer aangeboden. Ben je bij de tweede afleverpoging niet aanwezig? Dan wordt de kerstboom naar het dichtstbijzijnde sorteercentrum van DHL gebracht. Je kunt je kerstboom binnen 7 dagen afhalen op het sorteercentrum.

Thuisbezorgd in heel Nederland

Ben jij ook ieder jaar druk met het uitzoeken van een mooie kerstboom? De Kerstbomensite.nl helpt je hier graag bij. De combinatie van kennis, passie en service zorgt ervoor dat wij een eerlijke kwaliteit kerstboom kunnen bieden. Zo ga je dit jaar eenvoudig een zorgeloze kerst tegemoet. De kerstbomen van De Kerstbomensite worden in heel Nederland gratis thuisbezorgd, zo hoef je dit jaar niet de deur uit opzoek naar een mooie kerstboom.

Gratis verzending

De kerstdagen draaien om het verrassen van familie, vrienden en geliefden. Waar je niet door verrast wilt worden zijn verzendkosten. De Kerstbomensite begrijpt dat verassingen alleen onder de kerstboom horen. Daarom verzendt De Kerstbomensite altijd alle bestellingen Gratis thuis in heel Nederland.