Kerstbomen

Nordmann gezaagd

34,5062,50

De gezaagde Nordmann kerstbomen staan al jaren bekend om hun kwaliteit. Kenmerkend voor deze populaire kerstboom is zijn diepgroene kleur en naaldvastheid. Zijn mooie stevige naalden hebben een karaktervolle geur maar prikken niet. De Nordmann heeft een volle symmetrische vorm en komt rechtstreeks van onze kwekers uit Denemarken.

Wissen
Specificaties
  • Gezaagd
  • Gemeten tot half top
  • Naalden vallen niet uit
  • Prikt niet
  • Geschikt voor Quicktreestand
  • Gratis verzending

Informatie

Omschrijving

Een Nordmann kerstboom FloraDanica wordt gezien als het premium product binnen de verschillende soorten kerstbomen. De gezaagde Nordmann kerstbomen staan al jaren bekend om hun kwaliteit. Kenmerkend voor deze populaire kerstboom is zijn diep groene kleur en naaldvastheid. Zijn naalden zijn stevig en voelen zacht aan. Daarnaast is hij vol van vorm en mooi symmetrisch. Onze Nordmann kerstbomen komen rechtstreeks van onze kwekerijen uit Denemarken en hebben hun karakteristieke natuurlijke geur behouden. De Kerstbomensite.nl selecteert al zijn Nordmann kerstbomen zelf op de kwekerijen in Denemarken, alleen op deze manier kunnen wij u een kwaliteit kerstboom garanderen.

Alle gezaagde Nordmann kerstbomen van de Kerstbomensite worden gemeten vanaf de zaagsnede tot halftop. Onze gezaagde kerstbomen zijn geschikt voor de Quicktreestand, Easyfix, One2treesĀ  Kerstbomenstandaard. Met de Quicktreestand zet je de kerstboom gemakkelijk en snel, recht en stevig in je woonkamer. Door het 3liter waterreservoir + Quicktreefresh Gratis bij de standaards bij geleverd, zo behoudt de Nordmann nog langer zijn naalden en blijft de boom fris van kleur. De Quicktreestand is leverbaar in verschillende kleuren en kan toegevoegd worden aan je bestelling.

 

Gerelateerde producten