Kerstbomen

FloraDanica Nordmann

39,0079,00

De gezaagde Nordmann kerstbomen staan al jaren bekend om hun kwaliteit. Kenmerkend voor deze populaire kerstboom is zijn diepgroene kleur en naaldvastheid. Zijn mooie stevige naalden hebben een karaktervolle geur maar prikken niet. De Nordmann heeft een volle symmetrische vorm en komt rechtstreeks van onze kwekers uit Denemarken.

Leverbaar v.a 15 november

let op! artikel kan afwijken van de foto omdat dit een natuurproduct is.

let op! dit artikel kan niet geretourneerd worden, omdat het een plant/boom is en deze niet retour kunnen.

 

Specificaties
  • Gezaagd
  • Gemeten tot half top
  • Naalden vallen niet uit
  • Prikt niet
  • Geschikt voor Quicktreestand
  • Gratis verzending

Informatie

Omschrijving

Kwaliteit en versheid – gegarandeerd

Wij streven ernaar om de allerbeste kwaliteit bomen direct van het veld te leveren, zodat u gegarandeerd een boom koopt die bijna net zo vers is als op de dag dat hij werd gekapt! Al onze bomen worden gekweekt uit speciaal geselecteerde zaden, die in gespecialiseerde Floradanica Nordmann kwekerijen tot zaailingen worden gekweekt voordat ze worden uitgeplant. Elke boom wordt maar liefst 12 jaar individueel met de hand verzorgd om u te voorzien van de mooiste boom van de beste kwaliteit.

De Deense Floradanica Nordmann kerstbomen staan al jaren bekend om hun kwaliteit. Kenmerkend voor deze populaire kerstboom is zijn diepgroene kleur en naaldvastheid. Zijn mooie stevige naalden hebben een karaktervolle geur maar prikken niet. De Nordmann heeft een volle symmetrische vorm.

Nordmann word geleverd met voor geboord gat voor standaards met pin, Easy to Fix de Nordmann op de Quicktreestand standaard met pin.

Plaats deze Nordmann kerstboom op een kwaliteits Quicktreestand standaard met pin.

past ook op andere merken standaards met pin.