Hoe het werkt

Bent u ook ieder jaar druk met het uitzoeken van een mooie kerstboom? De Kerstbomensite.nl doet dit graag voor u. Onze kwekers werken het hele jaar door om u met Kerst een prachtige kerstboom te kunnen leveren. Ze hebben al heel wat bomen groot zien worden. Met zorg en passie voor het vak, zijn ze betrokken vanaf het moment dat het zaadje de grond in gaat, tot het zorgvuldig selecteren van onze kerstbomen. Tussentijds worden de kerstbomen met liefde verzorgd, gesnoeid en geremd in groei. Hierdoor worden onze kerstbomen gekenmerkt door hun naaldvastheid en mooie volle symmetrische vorm. Alleen de beste kerstbomen zijn goed genoeg.


De Kerstbomensite.nl werkt alleen samen met geselecteerde kwekers in Denemarken en Nederland, op deze manier zijn wij betrokken vanaf het planten tot het uiteindelijke rooien van de kerstbomen. De kerstbomen worden als plantgoed door onze eigen kwekers gepoot op de in de natuur gelegen Deense kwekerijen en de vruchtbare Veluwse grond.


In de buitenlucht groeit dit plantgoed uit tot mooie volle kerstbomen. De kerstbomen van De Kerstbomensite.nl worden door onze kwekers met kennis en passie verzorgt. Door de kerstbomen op tijd te snoeien, verzorgen en te remmen in groei kunnen onze kerstbomen uitgroeien tot mooie volle symmetrische bomen.


In een periode van 7 tot 8 jaar groeien deze kerstbomen uit van plantgoed tot mooie volwassen kerstbomen van ongeveer 1,50 meter hoog. Onze kerstbomen worden door ons geselecteerd op kwaliteit; zijn de bomen mooi vol van takken, zijn de takken symmetrisch verdeeld en is de kerstboom mooi in verhouding.


De kerstbomen die door ons gelabeld worden voor de uiteindelijke verkoop worden eind november gerooid. De Kerstbomensite.nl labelt de kerstbomen op maat wanneer de kerstbomen nog op het land staan. Om deze reden zijn de afmetingen van onze kerstbomen vanaf de grond tot half top, exclusief pot.


Wanneer de kerstbomen zijn verpakt in een pot en net zijn ze geschikt voor transport naar Nederland, de eerste kerstbomen gaan begin December op transport zodat u een zo vers mogelijke kerstboom in huis haalt.


Het duurt ongeveer vier dagen vanaf het moment dat de kerstbomen van het land komen tot ze aankomen op onze locatie in Nederland. Op locatie wordt je bestelde kerstboom nogmaals gecontroleerd en vervolgens verpakt om verzonden te worden.


Op deze manier kan de Kerstbomensite.nl je een zo vers mogelijke kerstboom bezorgen op het moment dat dit jouw uitkomt.


Zo ben je deze Kerst verzekerd van een prachtige volle symmetrische kerstboom, die je naar eigen wens kan versieren.

De Kerstbomensite.nl wenst je alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!