Kerstbomen

Fijnspar in pot

27,9537,95

De fijnspar wordt door ons gekweekt op de Veluwe. De kegelachtig gevormde kerstboom van eigen bodem heeft symmetrische takken en een kerstgroene kleur. De fijnspar is een mooie kerstboom en met zijn kerstgroene kleur brengt hij het kerstgevoel in huis. Daarmee is de fijnspar een goed alternatief voor de kwalitatief betere Nordmann.

Specificaties
  • Met kluit
  • Gemeten tot half top
  • Gratis verzending

Informatie

Omschrijving

De fijnspar met kluit, officieel Picea abies, wordt door onze kwekers gekweekt op de Veluwe. Kenmerkend voor de fijnspar is zijn kegelachtige vorm. Deze kerstboom van eigen Hollandse bodem heeft mooi symmetrische verdeelde takken en een kerstgroene kleur. De fijnspar is een prachtige kerstboom en met zijn kerstgroene kleur brengt hij het kerstgevoel bij je thuis. Daarmee is de fijnspar een goed alternatief voor de premium Nordmann.

De geselecteerde fijnspar kerstbomen voor De Kerstbomensite.nl worden begin december met kluit gestoken op onze kwekerijen op de Veluwe. De fijnspar wordt daarna in pot verpakt, op deze manier kan de fijnspar na de kerstdagen gemakkelijk in de tuin geplant worden om daar verder te groeien tot een gezonde sterke boom. De fijnspar kerstbomen met kluit van De Kerstbomensite.nl worden gemeten vanaf het veld tot halftop, dus exclusief de kluit (± 25 cm).